logo-huisstijl

Elk bedrijf, klein of groot, kan een sterk en succesvol imago creeren. Maar als u door niemand wordt opgemerkt maakt het niet uit hoe professioneel u bent, of hoe kwalitatief uw diensten of producten wel zijn!

Uw logo is, samen met uw product of diensten, uw belangrijkste beeld naar de buitenwereld (klanten en toekomstige klanten) toe. Het is een onderdeel van uw volledige huisstijl. Deze huisstijl wordt doorgetrokken in uw volledig communicatie-verhaal, gaande van naamkaartjes tot folders tot bedrijfskledij. De huisstijl maakt uw bedrijf zichtbaar en daardoor tot op zekere hoogte herkenbaar. Met een duidelijke en krachtige huisstijl stijgt uw bedrijf boven de massa uit, en zorgt het voor een duidelijk beeld voor alle doelgroepen van uw bedrijf.

Daarnaast is het zinvol dat een huisstijl een efficiënt gebruik van bijvoorbeeld briefpapier en formulieren met zich meebrengt. Op deze manier kan een huisstijl kostenbesparend werken en bijvoorbeeld administratieve of creatieve werkzaamheden vereenvoudigen.

Wij ontwerpen dus uw logo met een volledige huisstijl in het achterhoofd, zo komt u later niet voor verrassingen te staan.